Panorama landje boskoop

Kaart & Route

Wandelroutes

Elke maand kun je over het Rijneveld wandelen voor een echte kwekerijen ervaring. Er is geen vaste wandelroute, maar gezien het een straat is kun je makkelijk vanaf de ene naar de andere kant wandelen. Begin bijvoorbeeld bij restaurant Skoop, of aan de andere kant, bij Theeschenkerij Proef de Tuin. U kunt over het hele Rijneveld wandelen, en daar waar de Tuinpad vlag wappert, kunt u ook echt de kwekerij op! U kunt daar gerust doorlopen, helemaal tot het eind van de kwekerij, en onderweg een praatje maken met de kweker. 

Het programma vindt wel op een vaste plek plaats. Dat verschilt per maand, dus houd voor de locatie van de lezingen, rondleidingen en rondvaarten de website en socials in de gaten! 

Vaarroute

Ook deze maand kan er worden mee gevaren met de VVV Boot! Opstappunt is Plantentuin Esveld, uitstappen doe je bij het Landje van Colla

Plantentuin Esveld 13:30 en 14:45

De vaartocht duurt ongeveer 30 minuten. Vanaf het Landje van Colla kunt u perfect overstappen naar Kwekerij Het Groene Huis voor de lezing van Maike van Stiphout of een rondwandeling!

Koop uw kaartjes ‘regulier+varen’ via de link rechtsboven!

Tuinpad op de kaart

Footer foto
Scroll naar boven