Deelnemers

Wie doen er mee aan Tuinpad?

Nr. 22

Tuin van Vuyck

Van alleen kwekerij is De Tuin van Vuyck veranderd in een topplek voor recreatie en tourisme. Hier kunnen bezoekers van de kwekerij ervaren hoe mooi (of soms minder mooi) het leven als een boomkweker was. Je kunt hier ook overnachten op Camperplaats de Scheve Schoffel!

Nr. 28

Het Landje

Vernoemd naar de oude eigenaar, die decennia lang tot op hoge leeftijd heeft gekweekt, is een echte oase in de Boskoopse polder. Colla heeft zelf een deel afgegraven voor veengrond winning, waardoor er een soort meer is ontstaan. 

Nr. 63

Serenus van Rijneveld

Op de voormalige kwekerij van Benckhuijsen hebben de nieuwe eigenaren Ludo en Leo de siertuin verder uitgebreid en aangepast. Er is een natuurlijke ivjver aangelegd en vaste planten zijn verpoot. Krielkippen scharrelen rond en in de wei grazen Ouessant schapen tussen de hoogstam fruitbomen. Iedere maand is er wel weer iets nieuws te zien! Kijk, ruik, zit, wandel en bewonder…

Nr. 153

De Proeftuin van Holland

De Proeftuin van Holland staat voor een informatief en educatief centrum voor en over de sierteeltsector. Loop over de assortimentstuin en geniet van de natuur! 

 

Nr. 153

BUCK Bar.Kitchen

De plek waar je terecht kunt voor een lunch, borrel en diner bereid met de beste een meest eerlijk ingrediënten, afkomstig uit het Groene hart. Een plek waar stoer en chique samen komen, waar je kunt vergaderen in de Tuinkamer en de Stormkamer en waar je kunt proosten in LOKAAL.04!

 

Nr. 23

Kwekerij Het Groene Huis

Op Kwekerij Het Groene huis kan je de wilde tuin bewandelen, over de akkers lopen en genieten van de oude bruggetjes en schuurtjes. De kwekerij voor (meerstammige) bomen en solitaire heesters is geheel biologisch en barst van de authentieke Boskoopse plekjes en spullen.

Nr. 72

YUME

YUME is een koffie- en theehuis, gevestigd in het hart van PlantenTuin Esveld in Boskoop. Op de prachtige, groene locatie serveren zij heerlijke verse koffie en thee met huisgemaakt gebak. Maar kom vooral ook langs met lunch of voor een borrel!

Nr. 72

Plantentuin Esveld

Esveld levert een mooi en groots assortiment tuinplanten aan tuinliefhebbers over de hele wereld. Hier kunt u rechtstreeks bij de kweker kopen. Op het bedrijf in Boskoop worden duizenden bijzondere soorten gekweekt. Vooral de Japanse Esdoorn tuin is het bezoeken waard!

 

Nr. 153

Theeschenkerij Proef de Tuin 

Een plek om even bij te komen na een wandeling, een tussenstop tijdens een fietstocht, of om gezellig af te spreken met vrienden. Hier kunt u genieten van een kop koffie/thee, eigengemaakte taart, lunch, high tea of borrel!

 

Nr. 153

Streekwinkel Proef de Tuin 

In de streekwinkel Proef de Tuin vindt u een groot assortiment aan streekproducten, natuurproducten, cadeauartikelen, houten speelgoed en planten. Van biologische chocolade tot huisgemaakte jam, we hebben het allemaal. Kom vooral langs voor een souvenir of een product uit het Groene Hart!

Footer foto
Scroll naar boven