Contact

Ons doel

Met Tuinpad willen we laten zijn hoe mooi een authentiek kwekersdorp kan zijn. We willen iedereen aan de hand van thema’s laten ontdekken hoe ze een stukje Boskoop mee naar huis kunnen nemen. Of dat nou gaat over het vergroten van de biodiversiteit in de tuin of het groeien (kweken) van eetbare planten. We willen kennis overdragen, die recht van de kweker komt. Door alle lezingen, rondleidingen, boottochten, prettige mensen en het mooie landschap, hopen we dat, ook voor u, Boskoop meer op de kaart komt.

Veelgestelde vragen

Zeker! U kunt de trein pakken naar station Boskoop. Deze vertrekt vanaf station Gouda en Alphen a/d Rijn. Vanaf station Boskoop kunt u een OV-fiets huren. Het is zo’n 10 minuten fietsen vanaf het station naar het Rijneveld. Lopen kan ook, maar dat duurt zo’n 30 minuten.

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden op Tuinpad Rijneveld. Zo kunt u parkeren bij Plantentuin Esveld, Theeschenkerij Proef de Tuin of Camperplaats de Scheve Schoffel.

Er is een mogelijkheid om op het evenement zelf contant een ticket aan te schaffen. Selecteer in dit geval het “contant ticket” van de desbetreffende maand. Zo hebben we een inschatting van het aantal bezoekers. Soms zijn er evenementen met een limiet, waardoor u online meer kans maakt op een plekje!

Niet getreurd, ook met slecht weer is er nog genoeg te doen op Tuinpad Rijneveld! We hebben heel veel overdekte plekken om te bewonderen, en met een paraplu of regenpak kunt u alsnog een tuin of kwekerij bezoeken. Een ervaring op zich!

Andere vraag? Neem contact met ons op!

Teksten zijn geschreven door Pi Booy

Footer foto
Scroll naar boven