Agenda

Elke laatste zaterdag van de maand, van maart tot oktober, gaat het Tuinpad open
om: 10.00 uur en
om: 16.00 uur ongeveer sluiten we weer.

 

En we mogen weer !!

 

25 september  Tuinpad – Voedsel en alles wat je over eetbare planten wilt weten,

Tuinpad on Tour, op bezoek bij Juuls Landje, Toegangseweg 10A Boskoop

De herfst aanstaande in volle glorie, en het resultaat van de oogst na een mooie zomer; maar ook verhalen over voedselbossen, moestuinen en allerlei eetbare planten uit de tuin of in het wild.
Dit keer opnieuw een leuk programma met fijne sprekers en lekkere kraampjes. Hou Facebook in de gaten voor het programma.
Aanmelden voor de lezingen is noodzakelijk en mogelijk bij:

fredbooy@hetnet.nl

we vragen voor de lezingen een vrijwillige bijdrage van 5 euro per persoon.
voor de lezingen hebben we plaats voor maximaal 100 personen dus meldt u snel aan want vol = vol helaas! Er is nog wel plek maar wacht niet te lang.

Juuls landje bezoeken en de kraampjes bekijken is gratis, dit geldt ook voor het varen met de boten van de VVV vanaf Plantentuin Esveld naar Juuls Landje en vv. Aanmelden voor de bootocht kan bij de VVV:

info@VVVboskoop.nl

Wij houden ons aan de geldende corona maatregelen. Het programma speelt zich grotendeels buiten af. De lezingen zijn deels binnen. Wij gaan ervan uit dat alle bezoekers volledig zijn gevaccineerd dan wel zich recent hebben getetst op corona. Verder is het duidelijk dat iedereen zich verantwoordelijk gedraagt en bij symptomen van ziekte thuis blijft.

30 oktober         Einde van de Tuinpadzomer!